Monday, January 11, 2016

Tak abis2 cek lawa cek lawa

salam korang,

lama dah rasanya ain tak keudara kan? eh silap tak menulis kan? terlalu banyak perkara yang nak buat sampai rasa tak sempat langsung nak menulis, tgk blog yang dah bersawang ni dan semuanya lah. ;)


eh korang perasan tak kat FB, Insta orang dok share pasal cek lawa, sikit2 cek lawa. abis penuh timeline dengan menda tu je.

Setelah di selidik di kaji dan sebagainya rupanya produk cek lawa ni ialah produk untuk putihkan ketiak. Ohmai. Produk yang ain rasa most of perempuan mmg akan cari lah. kalau lelaki tu ain tak pasti la plak cari ke idok produk gini ;P

Siapa kat sini yang cari produk untuk putihkan ketiak? Rasa nak cari produk putih ketiak buatan Malaysia? boleh lah support cek lawa ya. kita kalau tak support produk malaysia siapa lagi kan? tul tak?



okey la korang nnti ain bersiaran semula ya nak wat kerja sat. ada lagi ni nak story mory dengan korang. just wait ya

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment