Friday, September 5, 2014

Zara dan Spirulina tak dapat di pisahkan????

salam semua,

just nak share dengan korang pasal zara sket. ain jarang kan nak story mory pasal zara. adakah sbb malas? atau tau nak share ape? tapi ain kagum dgn Falsya yang sangat rajin cite pasal MEK. ain ni bapak segala pemalas.

ok berbalik pasal spirulina ni kan. zara ni sangat pantang. pantang nampak botol spirulina. nnti dia mesti akan ckp nak. nak. nak.


bagi la maknye nih. kasi 5 biji tak cukup. kasi 10 biji tak cukup. haishh. memang tak la kan nak tambah lagi kan. max ain kasi pun 10 biji. adakah sbb masa pregnant ain mmg amalkan makan spirulina ni yang membuatkan zara sangat obses dan pantang nmpk spirulina nih? ke guane?

btw, korang ade tak yang ade anak macam zara ni. ye lah yang pantang nampak spirulina.

jom2 share2 anak korang pantang nampak ape plak?


0 org yang baik hati komen:

Post a Comment