Thursday, September 4, 2014

Ya Allah permudahkan segalanya

salam semua.

just nak share dengan korang semua. semalam husband balik kerja lewat sangat. kul 10 lbh baru sampai rumah. tapi tu tak kira paling lewat la. ade lagi paling lewat kul 2pagi. tapi sekarang kan waktu2 kritikal waktu2 darurat la kiranya sbb ain dah sarat kan. tapi ape boleh buat demi sesuap nasi.

hurm berbalik pada tajuk n3 kali ni iaitu contraction. kul 9 lbh mcm tu. ain rasa mengeras dan sakit lah. kejap ade kejap tak der. tapinya cuma lebih kurang 1/2 jam macam tu lah bendanya jadi. ain pun dok tengok2 la kot2 ade tanda ke ape ke kan? tapi x der. sekali hilang. tapinya tdo memang tak dapat la nak nyenyak ke hape sebab risau kan.

risau kalau2 sakit nak bersalin ni datang sewaktu ain hanya tinggal berdua jer dengan zara. macam mana ain nak p hospital? macam mana dengan zara?

korang ade tak pengalaman menghadapi saat2 tu sendirian? masalah utama bila ain ni tak pandai drive.haiyoooo

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment