Wednesday, September 3, 2014

Anak U ke Fendy?

Salam semua.

Semalam actually ain ade follow up dgn doktor pakar kat hospital sungai buloh dan check up kat KK Lembah Subang. Dalam pada boring2 tu menunggu yang tak der la lama sangat. ain dok scroll gambar2 dalam gallery hp ain tuh.

Sekali terjumpa la gambar ni.

Zara berusia 3 bulan lebih masa nih.

Nak jadikan cerita bos husband ain ni ade add ain kat fb. so ain approved je lah kan. then tetiba husband msg g tau bos dia amik gmbr ni dan post kat Group Whatapp company dia. siap bos dia kuar bilik and announce " Semua tengok group GLOCO yer ". di sebabkan upload kat group tu semua staff kat company tu dok tak percaya anak husband ain. dok ulang2 tanye betul ke anak u, fendy? 

haiyooo.... ape la korang ni kan. tak kan la anak orang lain plak kan.

tapi bile tengok gambar ni rasa macam zara bam2 sangat tau. geram tau nengok zara masa ni. tangan ketul2, dagu berlapis2. pipi ketul2 n melayut2.

hahahahha

2 org yang baik hati komen:

  1. Replies
    1. tau tak per. masa ni dia fully bf. so ain harap kali ni dpt la bf smpai baby umur 6 bulan at least.

      Delete