Friday, August 29, 2014

sedut hingus baby?

salam korang.

korang pernah tak sedut hingus anak? guna ape? mulut ke? atau penyedut hingus yang byk di jual kat luar sana??

ok hari ain nak share dengan korang penyedut hingus yang di cadangkan paed kepada ain.

nosefrida nama penyedut tuh. korang boleh dapatkan di kedai Moms Care.


pastu korang boleh spray dulu hidung baby korang yang comel tu dengan STERIMAR. then baru sedut guna nosefrida tuh. sterimar tu korang tgk gambar kat bawah ni yer.


ok lah tu je yang ain nak kongsikan dengan korang. cuba tau. sbb doktor paed yang cadangkan ni dia guna menda ni la untuk anak2 dia.

1 org yang baik hati komen:

  1. tak tahu pula ada jual benda ni..sian tengok baby-baby selsema...

    ReplyDelete