Wednesday, July 16, 2014

No Title

Salam korang. Macam mana ramadhan kali ni? Dah buat persiapan hari raya? Baju raya anak2? Actually ain belum lagi buat sebarang persiapan. Tapia de la tempah baju untuk first hari raya. Untuk ain of coz la jubah sbb perut ni dah besar kan (7 bulan setengah wei), untuk husband baju melayu dan untuk si kecil molek ZARA tu ain tempahkan dress labuh.

Bila cakap pasal dress ni kan. Ain teringat masa first raya zara last year. Gigih kot ain belikan zara baju kurung walaupun kaler dia tak sama langsung dgn mummy n daddy. Tapi ok la dari tak der. Sekali ade minah kepoh kat opis tanye. Tgk kak gambar raya akak. Sekali tunjuk la kan. Dia boleh kate ishhh over baru 2 bulan dah pakaikan baju kurung. Wei suka hati mak bapak aku la nak pakaikan anak aku baju ape pun. Ko kenapa? Jeles. Semak wei ade manusia macam ni. Ok dah malas nak citer pasal pompuan yang x leh tengok orang lebih dr dia nih.

Ain rasa la kan baju raya untuk ain n husband cukup lah yang tempah tu jer. Cuma skrg ni nak kena p cari baju raya lain untuk zara. Taun ni raya macam best jugak la sebab zara dah boleh jalan kan. So mcm seronok tu lebih sikit. Cumanya dalam keadaan ain yang berbadan dua ni macam x larat jer nak p beraya ke balik kg ke ape ke.

Rasa macam nak duduk relax jer. Tapi kena jugak balik kan? Korang pernah ke kandungan dah 7bulan lebih balik kg naik kete n berejam2. share sikit pengalaman korang tuh boleh. Mcm terbayang2 dah badan ni akan sakit2 sbb duk dlm kete lama sangat.

1 org yang baik hati komen:

  1. Masa saya balik kg pregnant 5bulan. tak terasa pun. Huhu kalau dah 7bulan alangkan travel 30minit pun dah kebas buntot... Moga dipermudahkan ye ain...

    ReplyDelete