Monday, June 2, 2014

First day zara di rumah babysitter setelah bercuti sebulan di kampung

Pagi tadi hantar zara ke rumah babysitter setelah sebulan zara stay di kampung. And seperti yang dijangka oleh ain n babysitter zara akan nangis. Sampai jer rumah babysitter ain letak zara kat bawah nak suruh dia berdiri lah. Sekali dia terus nangis. Daddy dia cium pun dia nangis jugak.

Babysitter suh kitorg tinggalkan dia jer. Pastu babysitter terus kasi dia susu. Diam jer zara. Ain intai dari luar dlm 5 minit macam tu lah.


Hopefully zara x nangis la lagi ye. Mummy terpaksa pergi keje. L

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment