Wednesday, February 20, 2013

Review Filem Pada Suatu Cinta Dahulu



Opss sorry terlambat nak update blog... sebabnya?? susah nak explain kan bila ain ni pregnant.... dan harap husband tolong update kan... sian kan kat husband.... selalunya dia jadi photographer jer tp akhir2 ni blog pun dia yang kena manage....

Dah... dah... jom kite baca sinopsis Filem Pada Suatu Cinta Dahulu....

Pengarah Hashim Rejab menghasilkan filem ke-77 MIG. Filem romantik komedi ini berkisahkan Zainal, seorang lelaki yang berasa tertekan dan tidak puas hati dengan perkahwinannya. Dia mengimbas kembali pada zaman mudanya bila dia seorang murid nakal yang jatuh cinta dengan Azura, seorang gadis yang menyerupainya. Tetapi, Zainal telah mengkhianati Azura.

Klasifikasi: P13
Genre: Komedi / Romantik
Tarikh Tayangan: 21 Februari 2013
Bahasa: Malay
Pengedar: METROWEALTH
Pengarah: Hashim Rejab
Pelakon: Intan Ladyana, Nizam Zaidi, Zalif Sidek, Aren Yunus, Wawa Zainal

Komen ain

1) cerita ni buat kita mengimbau kembali zaman2 cinta monyet... cinta waktu sekolah2 dulu.... tapi ain mmg tak lah kan....

2) walaupun filem ini menampilkan barisan artist yang baru tapi hasilnya sangat2 superb lah.... ain suka sgt watak niezam, intan dan wawa....

3) kalau korang nak tau? korang kena tengok lah filem nih sendiri k


0 org yang baik hati komen:

Post a Comment