Friday, February 22, 2013

Don’t Lose It All - berakhir sudah


Salam n selamat malam semua.... hik2 korang ingat tak ain ade buat 2 entry pasal Don't Lose It All..... Entry ni actually berkait kot.... kalau korang tak ingat cer klik di bawah :-


dan 


Nick berjanji dengan Amy tapi tetiba Nick menghilangkan diri.... Amy cuba dan terus cuba untuk terus bersabar sehabis baik dan Joe plak ada untuk Amy mengadu nasib....

Dan tetiba plak Nick muncul semula.... Haishhh apakah kesudahannya nih kan??


Jom kite tengok ape jadi kat depa dalam video yang ain sertakan di bawah nih :-




Opss korang terlepas ke video2 yang sebelum ni?? tak per2 ain sertakan sekali untuk tatapan korang... 


EPISODE 1




EPISODE 2



Setelah kota lihat dan saksikan kisah cinta jarak jauh antarra Amy dan Nik... Jelas yang Keep In Touch tu sangat.... sangat penting dalam perhubungan lagi2 cinta jarak jauh mcm depa nih.... walau hanya dengan update yang simple di Facebook yang tercinta dan insan yang kita sayang atau Tweet perkembangan terbaru boleh buat insan yang kita sayang gembira....  So ianya jadi sangat penting untuk kite terus ada data untuk terus berhubung dengan insan yang kita sayang dan cinta dan untuk kekalkan hubungan ni.....

So ape lagi??? korang dia #128# dan pilih plan data yang korang nak,,,, yang penting korang mesti tak nak jadi macam Nick & Amy kan?? kan??



Jom klik link di bawah ni untuk tahu lebih lanjut:

or



0 org yang baik hati komen:

Post a Comment