Sunday, January 27, 2013

Sekadar luahan hati

salam sume... korang pe kabar?

Tujuan entry ni ain buat sekadar luahan perasaan jer...

Sedar tak kita yang ape yang yang kita lalui hari ni atau pun yang lepas2 adalah sejarah yang kalau boleh kita tak nak ulang semula??

Melainkan perkara tersebut sangat indah dan manis untuk kita ulang semula.....  betul tak ape yang ain cakap ni?

Ntah lah sebenarnya apa yang ain nak tulis ain tak boleh nak tulis secara direct to the point... Sebab ntah lah takut jugak andai ade silent reader yang akan sentap sentap nanti....

Cuma yang ain nak tekan kan kat sini.... kita kenalah buat yang terbaik untuk masa depan kita... bukan kita ulang dan ulang ape yang tak sepatutnya....  tak gitu???

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment