Thursday, August 16, 2012

Review :: The Expendables 2

Semalam ain berpeluang untuk tengok preview Filem THE EXPENDABLES 2 bertempat di Berjaya Times Square.... Jauh kot... Kalau korang nak tau ain & husband hampir cancel tak nak pegi... sebab en husband sakit2 badan... siap nak muntah-muntah bagai... kesian dia... keje teruk bila tiba musim nak raya....

At last husband tanya nak p tak? ain kata ok jek kalau dia nak... then weolzz p jugak.... siap terserempak dengan blogger sinarcintaku lagi... dia cuit ain... tapi ain mcm blur... lambai2 jek... OMG buruknya perangai ain kan... bukan sombong lar... tapi mcm penuh dengan rasa blur...

Jadinya sampai jek BTS kami terus redeem ticket... Wahhh sangat suprise bila tiketnya bukan hall biasa.... Tapi hall premier.... BTW, ni first time masuk kall premier... sebelum ni penah la masuk gold class, signature dan beanplex jek belum.... muahahahaha....

bila masuk jek entrance tu... terus dia kasi menu... wahhh... suprise sgt d situ.. dah macam gold class plak...hihihi... so proceed p kaunter buat order.... then depa yang antarkan kat dalam.... ;) syiok... syiokk ooo.....

skali masuk hall hurm tak la sebest gold class...tp still ok... satu hall boleh muat 40++ orang kot.... kalau tak salah kire semlm lar....dah 20minit ke 10 minit mcm tu depa antar la makanan yg kitorg order tadi....

ops.... dah2 stop2.... jgn citer pasal panggung tuh okey... kite citer pasal movie tu yer....

Untuk pengetahuan korang citer The Expendables 2 ni sangat2 best sangat... korang harus dan wajib tonton tau.... part darah terpercik2, part kepala putus bila kena tempak mmg sangat mengujakan... pas tu plak bintang2 ternama yang berlakon... mmg best dan siap ade unsur2 lucu sket... leh lar gelak sekejap.... BTW, korang jangan lupa serang panggung yang berdekatan okey... Ain kasi 4.8/5 bintang... terbaikkkk wooooo

Stroy Line

The Expendables are reunited when Mr. Church enlists them to take on a seemingly simple job. When things go wrong, the Expendables are compelled to seek revenge in hostile territory, where the odds are stacked against them. Hell-bent on payback, the crew cuts a swath of destruction through opposing forces, wreaking havoc and shutting down an unexpected threat in the nick of time - five tons of weapons-grade plutonium, more than enough to change the balance of power in the world. But that's nothing compared to the justice they serve against the villainous adversary they seek revenge from.

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment