Monday, July 16, 2012

Menang :: Peraduan anjuran Blogger Bro Framestone dan hadiah tajaan dari Nando's Malaysia

Sebenarnya semalam ain mmg tak der kat rumah seharian... Jalan2 sampai lebam.... sekali masuk la email ade orang komen kat blog ain yang comel lote nih... tau ape saudara yang baik hati tu komen?? dia kata tahniah sbb jadi salah seorang dari pemenang....wahhhh.... teruja kot masa tu....

tapi...



puas ain godeh2 BB ain tapi ain tak tau cane ner nak browse internet.... sangat la bengong kat situ kan?? sat lagi la nak mintak husband ajar kan :p


Disebabkan ain tak mampu utk masuk internet... ain terus bbm Saudara Hermas mintak tolong dia... hihihih.....

tau ape ain menang??

1 Baucher Peri Platter (untuk 4 orang) bernilai RM62 setiap seorang.

nak tau contest ape ain masuk?? TEKAN SINI

p/s maaf entry ni dah d taip pada hari jumaat tp agak terlalu lewat dan kepenatan dan terlupa nak share :)

8 org yang baik hati komen: