Monday, February 20, 2012

D'Stall Corner - Liverpool Fan Club

ari nie nak hapdet pasal liverpool fan club.... kenapa? sebabnya malam tadi lepak dgn husband tercinta.... dan jugak kwn kitorg.... dan kebetulan semlm ade game...Liverpool lawan ape ek? ntah... alah korang tak kan tak tau?

K mcm nie... Nama tempat tu D'Stall Corner. Serius ain buat en3 ni bukan atas sbb ain minat Liverpool dan bukan sebab diorg bayar blog ain yg ciput nie... tp saje jer lah...dan sbb ain kagum dgn fan club nih...

actually D'Stall Corner ni bukan kedai mamak... kat situ dah kagum dah... pas tu kedai nie penuh dgn penyokong Liverpool...sgt2 bersemangat.... first time tgk menyokong bola sepak yg tgk kat kedai mkn siap nyanyi bagai.... DUlu2 kala ain tgk euro hari2 kot kat kedai mamak tp tak pernah nmpk fan yg sebegini rupa... kagum sgt2.... Nyanyi.... Tepuk tangan...

adoi... mmg superb ar.... untuk korang2 yang nk rasakan kemeriahan ni leh ar cuba p kedai nie... :) nanti ain masukkan gmbr yer....


daaaaa

5 org yang baik hati komen:

  1. terima kasih kerana sudi menulis ttg Dstall corner dlm blog anda..Saya bg pihak dstall menghargai apa yg anda cuba sampaikan kepada semua org.YNWA

    ReplyDelete
  2. harap Dstall boleh memperkemaskan cara layanan di kedai sebab ada beberapa pelayan tak begitu memuaskan. amik order macam nak bergaduh.kengkadang panggil nak minta ambil order, buat bodoh. kadang-kadang cakap kejap pastu tak datang balik ambil order. pastu pegi melepak tempat lain. hanya kongsi pengalaman setelah 2-3 kali kena dan harap dstall boleh memperbaiki mutu layanan.

    ReplyDelete
  3. ain tak pernah lagi hadap perkara mcm tu... harap2 semuanya akan di perbaiki supaya makin ramai org akan ke D'Stall Corner... :)

    ReplyDelete
  4. Pelanggan Said..Terima Kasih Atas komen membina anda..Segala Maklumat yg anda berikan akan saya sampaikan pada pihak dstall corner. :)

    ReplyDelete
  5. ada brader situ jual siap jual pewangi kereta liverpool. besttt. d stall the best

    ReplyDelete