Monday, February 20, 2012

KL Hop-On Hop-Off City Tour

semalam kami jalan2 kat KL.... rempit ar.... pas tu mcm teringin nak naik bas nie...

walaupun selalu nmpk omputih aka mat salleh yang naek... tp ape aku kesah... hihi...

tp yg sedihnya... peraasan nak naik tu timbul bila dh kul 7 lebih.... dan bas tu plak hanya beroperasi smpai kul 8.30 malam... so kalau naek mmg rugi besar lah... kenapa? sbb RM19 kot untuk warganegara :)

sbb nak naek sbnrnya sbb bas tu ade tingkat atas yg bumbungnya terbukak... kagum dan mesti syiok kalau naek bas tu dan amik2 gmbr...

ni harga naek bas nie... kalau nak tau lebih lanjut p kat WEBSITE diorg k...


ha... ni lah basnyer tu... over kan nak naek bas nie :) lantak lah...


part kat atas ni yg tak tahan tu... :)

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment