Tuesday, November 8, 2011

“What would Puss in Boots do?”

Hi sume....wahhh....ain byk kali kot tgk wayang pas tu asyik2 tgk iklan pasal muvie...sgt excited kot....sbb sgt comel per citer nie...ciut miut....geram sgt rasa....mmg tak sabar ar nk tgk...

skali ari nie bukak nuffnang...ade lak contest montest....hihihi....harap2 terpilih ar k...


Puss in Boots


bagaimana anda akan mengalahkan orang jahat jika anda kucing dan Kitty Softpaws??

kalau lah ain nie Kuching & Kitty Softpaws?? 

yg pertama-tamanya....org jahat mesti x expect kami nie ganas giler kot....hihihi....ape gune 
ade kuku2 kami yg comel lote nie kan...kan...

so kena maen serang hendap kot.....cakau2 depa2 yg jahat tu...kasi luke2....biar die rase...
suke sgt kot kacau kami2 yang comey nih...

dh luke2...dh darah2....kami akan kerjakan si penjahat yg berdebah tu smpai pengsan...
gigit2 tinge si penjahat tuh...biar padan muke depa....

dah tak keje lain kan kacau kami....haaaa....hambik ko....rasekan nikmatnya....

p/s : nuffnang....pilih saye k...time kaceh....

6 org yang baik hati komen:

  1. konfom tak menang

    ReplyDelete
  2. dah la komen mcm tuh....pas tu tak der nama....pengecut gilerkan ko nih...suke hati aku ler menang ke tak...laen kali kalau tak suke tak pyh jd bz body nk komen....x pyh jadi mcm mangkuk hayun p org punye blog....ko ape susah kalau aku x menang?? ko sakit ke? ko bongok n bahlul.....tu la masalah org melayu bodoh x nak di hajar.....tak blh tgk org senang sket.....x blh tgk org lebih sket dr dia......wahhhh.....tak per...ko kan pengecut lagi dayus n segala2nya dlm dunia nie....ko nk ckp ape suke hati mak bapak ko lah....tp jgn jadi macam hanjing p komen kat sini....p mampus ar....

    ReplyDelete
  3. Post dah cute dah, tapi bile reply comment org atas tu trus takut eden tgk... hihi...

    Anyway, good luck! :) gonna join this too laaa! :) hee~

    ReplyDelete
  4. sakit hati kot...geram giler....cepat join sbb esok dia dh pilih pemenang....

    ReplyDelete