Thursday, November 10, 2011

komen2 mcm haram....

hi sume....pagi2 ni ain check email ade la satu komen kat satu n3 ain ni....

then....ntah mana mangkuk hayun yg sgt dayus lg pengecut p tuleh....x kan menang la mcm nie....

ape ke bab* manusia nih??? tu lah sikap org melayu....tak blh tgk org laen lbh dr dia.....

pd sape2 yg agak2 tak suke baca ape yg ain tules tolooooooooooooooggggggggggggg.......................jangan follow atau baca blog ain k....

x pyh nk sakitkan hati anda2 sume baca n3 ain kat dlm nie.....

sekian....

mode : sgt2 marah grrrrr...........

6 org yang baik hati komen:

  1. Apa yg di komennya?

    Pernah gak dpt komen dari anon yg kurang ajar. Ignore jer.

    ReplyDelete
  2. ye ke fiza? ain first time kot dpt komen mcm tuh...pas tu tak berani plak die nk tunjuk sape diri dia....x jantan ar mcm tuh kan...mencinya ain....

    ReplyDelete
  3. x mau marah2 yer ain...wat x tau jer..nnt owg tu mesti x komen2 dah

    ReplyDelete
  4. ok2....ain tak marah2 ag lah....thanks yeah...

    ReplyDelete
  5. ain pun tak tau mimi...dia pakai Anonymous...so mcm ner nak tau...kalau tau ain wat hidup dia haru biru plak...hahahah...

    ReplyDelete