Thursday, July 25, 2013

Botol susu oh botol susu

hi korang. DIam tak diam 1hb Ogos ni ain dah nak start keje. dah start keje maknanya kena hanta #zara ke babysitter lah. bila hantar babysitter maknanya #zara kena pandai isap botol la. ini memang jadi masalah pada ain sbb ain fully BF. tapi masa awal2 ari tu ade jgk kasi FM sbb nak turunkan kuning #zara. Pas tu ain terus kasi BF.

Jadinya ain pun beli la botol yg bagus sket TT la, MAM la tapi #zara tetap x nak melainkan dia terlalu lapar baru dia minum. tapi tak kan lah nak biarkan dia nangis kelaparan baru dia nak minum kan? ain kena jugak cari botol susu yang buat #zara selesa nak minum. n yang #zara boleh terima.

Utk pengetahuan korang #zara langsung x boleh terima botol TT tau. awat ntah.

Hurm puas la jugak ain goggle tau.  Korang leh share dgn ain tak pengalaman korang mcm mana n botol susu ape korang pakai.

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment