Friday, March 1, 2013

Pening nak beli tilam baby

hi korang.... banyak betul perkara yang ain lalui yang ain tak mampu nak luahkan dalam ni.... tapi malam ni ain share pasal tilam baby....

serius ckp ain tak der buat sebarang persiapan pun utk baby yang bakal lahir ni tau.... dan actually tak lama lagi dah nak masuk 7 bulan... diam tak diam jer kan... kejap sangat masa tu berlalu... so ain pun keep on searching tilam baby... harga plak dalam range RM150-RM200.... perghhh.... kalau ada yg RM100 tu without sarung.... so baik tak payah ye tak??

ni plak kat MYDEAR

yang ni kena tempah dan amik masa 2 bulan untuk siap... so sad.... :'(


Korang leh suggest tak kat ain? actually byk dh tempat ain servey.... 

1 org yang baik hati komen: