Thursday, January 24, 2013

Company dinner sempena CNY

Salam semua...serius rasa sangat awal bila company decide nak wat CNY dinner di one world hotel semalam.... tp di sebabkan fully booked.... so amik tarikh lain... so memasing cadangkan semalam la sebabnya hari ni cuti umum... so kalau balik lewat pun okey je... huhuhu....

satu jer lah bila makan chinese style nih... lauk sampai satu2... ala2 macam meratah lauk plak dah kan? hakikatnya aku bapak lapar sbb kate depa kul 6 dh start hidang makanan tapi janji hanya tinggal janji... Lapar kot aku n baby dlm perut... nyesal tak bawak biskut... kalau tak leh la makan kan....

meh layan menu2 yang kami santap semalam.... tapi kan ade dua hidangan yang ain tak amik gambar.... sbbnya??? dslr abis bateri... tu la gayanya bila tak check sebelum pikul dslr tu kan? kan? almaklum lah ain ni selalunya tadah muke je dan en husband yg tlg snap2.... tapi kali ni terpaksa amik gmbr sendiri plaks kan...










dah tu jer lah sekian... lupa nak snap menunya... so korang tgk gombor udah yek

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment