Tuesday, November 6, 2012

9 Minggu 4 Hari

hi semua... lama kan ain menghilangkan diri.... ain jadi sangat malas.... malas nak update blog... malas nak tulis ape2 kat fb.... dan malas nak bergambar dan byk lagi la... pendek kate mmg malas sgt2 lah....

actually tadi ain p check up.... yang mana check up ni sepatutnya isnin lepas... dan ain dah tersalah tarikh.... duk ingat hari rabu check up... skali salah da.... then decide nak p ari ni....

skali doktor scan.... nampak n dgr degupan jantung baby.... seronokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkknyer..... rasanya perasaan ni sukar nak d gambarkan.... degupan jantung baby sgt2 laju.....

dan doktor sah kan yang ain dah 9 minggu 4 hari.... dan due date ain 6 June 2013....

okey lah tu jer nak share dgn korang....

p/s ntah ape lah yang husband ain duk buat entry kat blog dia tu... nnti nak terjah lah....

4 org yang baik hati komen: