Friday, October 19, 2012

Selera makan tak der

salam semua....

pe kabar eh korang semua? pada yang tak tau kenapa dengan ain leh tengok kat SINI...

Macam mana eh nak buat selera makan ni ade... tapi ain paksakan jgk diri ni makan.... biarpun akhir nya kuar balik tapi ain tetap gagahkan diri makan semula....

Dan yang kelakarnya.... dan yang peliknya... ain sangat2 tak berminat nak makan nasi... hihihihih....

Dan minggu ni bermulanya ain tak leh langsung minum susu enfa mama...sebelum ni oker jer... ni pas minum bagi masa 5 minit jek... pastu semua kuar balik mcm air paip.... Pada ain pengalaman ni sgt suweet lah... tak kan dpt kat mn2 kan....

Pada korang yang ade pengalaman? jom share dengan ain...

p/s ain tau tak ramai rajin nak komen blog ain nie.... yer lah bukan blogger femes amos pun... kalau blogger femes amos update beli satu lip balm pun berpuluh2 komen..... pelik tapi tu lah kenyataannya kan....

3 org yang baik hati komen:

  1. Biasa la tu :)
    Nani xthu nk share apa.. Hope kak ain punye selera nnti ok.
    Kak in cer tgk citer Diari Suami 9 Bln kt youtube. Cat farish ada buay oat utk ister die sbb isteri die xselera mkn. Ada benda2 yg die letak which boleh naikkan selera. :)

    Tk cre kak ain

    ReplyDelete
  2. hmmm.. asam garam org mengandung.. habis tu ain x nak mkn nasi, ain mkn ape?

    ReplyDelete
  3. salam ain..dlu akak masa pregnant pun mcm tu...dh 4 bln ++, br ade selera skit...masa tu akak mkn je apa yg akak rasa blh mkn...tu pun x byk...yg pnting ain mesti mkn & amik vitamin yg klinik bg...take care ye...

    ReplyDelete