Thursday, October 18, 2012

Alhamdulillah.... Doktor sahkan 5 Minggu

Hi korang.... selamat pagi.... korang perasan tak yang ain jarang hapdet blog..... kalau korag fren kat fb pun leh perasan kat FB pun ain jaran update ape2.... sebabnya ain tak der mood... ntah la awat.... kalau p event pun bergambar pun malas.... tak der menda yang rajin melainkan malas dan malas... hikhik.....

Alhamdulillah hari Isnin baru ni ain p check up kat Pusrawi Kota Damansara dan doktor sahkan ain pregnant 5 Minggu.... Berdasarkan size kantung yang doktor ukur.... ain ada banyak cerita nak di share kan.... just buat masa sekarang ni korang doakan ain n kandungan ain baik2 jer ya.... c ya ....

UPT ni di buat 2 minggu sebelum jumpa doktor... Kalau tak silap ain lah....


p/s lagi 2 minggu ain ade appointment lagi dengan doktor.....

11 org yang baik hati komen:

  1. Alhamdulilah..tahniah yer..jge kndungan baik2 :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..tahniah ain..take care

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...tahniah..jaga diri baik2..


    p/s: cantikla rumah baru nie

    ReplyDelete
  4. Thanks mira adzlia, sukegelak, ann@zanyra, norliza nordin dan mrs lurve

    ReplyDelete
  5. tahniah ain..happy for u...pasni leh update blog pasal baby...persiapan baby...pemakanan spnjang preggy..hihihikkksss...

    ReplyDelete