Monday, September 10, 2012

Celcom Samsung Galaxy Note 10.1

Salam semua readers blog ain nie... Korang tau tak Samsung dah keluarkan Galaxy Note 10.1?? Sebenarnya ain sangat teruja dengan model yang nie... sebab specificcation yang dia ada....

Sebenarnya Pihak CELCOM pun tak ketinggalan untuk membuat tawaran hebat.... Check it out...

1) Celcom menawarkan Samsung Galaxy Note 10.1 pada harga RM1388 dengan liputan network yang terbaik....

2) Tawaran ini sehingga 15th September... Jom kita ramai-ramai serbu CELCOM yang terdekat

3) korang nak tau kenapa semua orang ingin mendapatkan TAWARAN CELCOM SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1?? TEKAN SINI UNTUK KETERANGAN LANJUT..

4) Ciri-ciri dan kelebihan Samsung Galaxy Note 10.1 :


    • 262mm x 180mm x 8.9mm, 600gm
    • Android 4.0v (Ice Cream Sandwich)
    • Fast & Powerful 1.4GHz Quad Core Process and 2GB RAM
    • 5MP AF (Rear Camera) & 1.9MP FF (720 HD recording)
    • Multitask with Multiscreen on the portable 10.1” display
    • Sketch and write naturally with the S-Pen or get creative with S-Note


5) Dapatkan Samsung Galaxy Note 10.1 dengan Celcom First Data Lite, Basic and advance plans on 12 or 24 months contract

6) Dan korang akan dapat additional RM120 rebate bila daftar dalam tempoh promo dan dapat percuma langanan The Star ePaper untuk 6 bulan... wahhhh... hebat kan??

7) Untuk korang yang ada kredit card ada juga plan easy payment... Dan korang mampu untuk memiliki Samsung Galaxy Note 10.1.

8) Part yang terbaik ialah CELCOM merupakan yang terbaik terutamanya rankaiannya... so korang tak perlu risau bila balik ke kampung... korang tetap dapat coverage.... I LIKE...

  • Dapatkan wilayah CELCOM walau kemana jua anda pergi...
  • CELCOM mempunyai rangkaian terluas di mana-mana di MALAYSIA tak kira lah dalam bangunan ke, di luar mahupun didalam perjalanan ke sesuatu tempat.
  • CELCOM menawarkan rankaian kualiti yang terbaik tak kira llah sama ada mesej ke, call ke, video call ke, meayari Internet, emel mau pun yang lain2...
  • Celcom juga memberikan korang pengalaman video streaming dengan connection yang stabil...


9) APA LAGI KORANG TUNGGU?? Jom DAFTAR SEKARANG dan rasai sendiri pengalaman kawalan, Kemudahan dan keutamaan... ITULAH kelebihan CELCOM.

10) Untuk mengetahui lebih tentang kehebatan SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 di www.celcom.com.my atau pun KLIK SINI


0 org yang baik hati komen:

Post a Comment