Sunday, August 19, 2012

Mengimbau kenangan berhari raya bersama The Cube

Hi dan selamat pagi semua.....

Baru-baru ini ada satu Projek EKSLUSIF diantara Celcom dengan DJ Dave yang mana mereka menghasilkan satu lagu hits KLASIK yakni Menjelang Hari Raya.... Sape masih teringat-ingat lagu raya versi yang lama?? Sedap kan? kan?  

Untuk pengetahuan korang lagu tersebut telah di beri nafas baru iaitu versi REMIX.... ternyatanya ianya membuatkan tambah lebih teruja mendengarnya... korang nak try dengar? Ain dah dengar dah... Asyik ulang-ulang jek dengar lagu tu.... kat bawah ni ain sediakan link untuk korang..... cer try klik k kawan-kawan..... nak download pun boleyyyy....

Menjelang Hari Raya (Cube Mix) DJ Dave feat Steve Thornton DJ Nabila Feeraz .... <== KLIK untuk dengar... Dan kalau korang teringin nak download klik SINI

Sejujurnya, Hari Raya tanpa MUZIK memang tak lengkap kan? SAPE SETUJU? Angkat tangan..... Lagi pulak sekarang ni ain lihat di kesemua Shopping Complex memainkan lagu raya seawal minggu pertama berpuasa.... tul tak?


D.J. Dave (3rd from left) and Afizulazha Abdullah, Chief Operations, Advanced Data for Celcom Axiata Berhad (3rd from right) celebrate the release of the exclusive Menjelang Hari Raya remix together with the team from The Cube.

DJ Dave (left) indulges in an impromptu performance of the Menjelang Hari Raya song while Afizulazha Abdullah, Chief Operations, Advanced Data for Celcom Axiata Berhad (2nd from right) listens on The Cube.

Syawal dan Lagu tidak dapat di pisahkan.... untuk korang yang merupakan Pengguna rankaian Celcom boleh lah layari www.thecube.my untuk lebih banyak lagi pilihan lagu.... BTW, ain dah try masuk ke laman web tersebut dan ianya sangat lah user friendly.... BEST.... Best....


1 org yang baik hati komen:

  1. jap..jap...dayah kompius..
    auto publish nih dah terawal sgt kot?
    :)

    ReplyDelete