Tuesday, July 3, 2012

tip-tip ringkas mudah hamil(perhubungan seksual)

Entry ni ain buat bila ain sibuk duk Google pasal hamil..... so bila ain jumpa nie... ain teringin nak share dengan semua yang lain.... 

ade ke budak bawah 18tahun yg follow blog ain eh? SILA JANGAN BACA ANDAI ANDA BAWAH 18 TAHUN...

petua mudah hamil kali ini akan mengfokuskan kepada cara pehubungan seksual anda.mungkin anda mempunyai satu persepsi apabila bersetubuh saja pasti akan mengandung..ANDA SILAP! sekiranya anda melakukan hubungan intim itu salah atau tidak kena pada masanyajom kita sama-sama lihat beberapa tips mengenai cara untuk cepat hamildari aspek perhubungan seksual.
amaran-ini merupakan perkongsian ilmu seksual bukan membincangkan perkara lucah! 

tips pertama
30-60 minit sebelum melakukan seks pastikan anda kencing dahulu dan bersihkan alat kelamin anda sebersihnya.

tips kedua
setelah selesai melakukan seks jangan bergerak atau bangun.sebaiknya terus tidur atau baring dalam masa 30-60 minit untuk memberi ruang kepada sperma untuk berenang ke dalm faraj dan mencari telur ovari.

tips ketiga
jangan sekali-kali membersihkan faraj anda setelah selesai melakukan hubungan intim bersama suami anda.

tips keempat
lakukan persetubuhan pada hari yang subur(biasanya hari ke 14)sekurang-kurangnya 5 kali..=)

tips kelima
sebelum ejakulasi pastikan zakar suami betul-betul keras dan masukkan kedalam faraj sedalam yang mugkin dan pancutlah air mani dengan laju.

tips keenam
gunakan teknikTok Janggut dimana ianya memerlukan kedua kaki wanita kengkang keatas dan masukkan zakar yang betul-betul tegang keras padu dan mantap terus kefaraj dari arah depan.  

tips ketujuh
cuba teknik che siti wan kembang dari kelantan iaitu dengan menggunakan lapik bantal dibawah punggung perempuan.tujuannya bagi memudahkan zakar masuk sedalam-dalamnya ke dalam faraj.teknik puteri saadong juga merupakan teknik yang hampir sama dengan teknik che siti wan kembang.teknik ini telah memberikan peratusan yang tinggi untuk wanita hamil.jadi anda juga boleh mencuba teknik ini. 

tips kelapan
petua cepat hamil seterusnya ialah apabila anda selesai memancutkan air mani ke dalam faraj biarkan zakar di dalam faraj untuk beberapa minit.apabila zakar anda sudah kecut barulah anda tarik keluar.

itulah serba sedikit petua mudah hamil dalam melakukan hubungnan seks bersama dengan pasangan anda.diharap ianya memberi manfaat dan idea kepada anda.selamat mencuba!

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment