Tuesday, July 31, 2012

Pizza Hut Malaysia anjurkan Red Carpet Party buat kali kedua

Syukur Alhamdulillah ain terpilih untuk berada di Red Carpet Party anjuran Pizza Hut... Acaranya simple je kot ain rasa lah.... Makan Free, Game, Magic dan lain-lain...

Untuk pengetahuan korang depa akan buat lagi di masa akan datang... so sila2 lah terjah page rasmi PIZZA HUT... hope korang plak yang terpilih ke event yang akan datang.... jangan risau tau sbb Pizza Hut tak kan ambil orang yang sama untuk ke event meraka... MAKNYANYA?? ain dah tak leh p la pas nie... muahahahahaha..... so turn korang....

adiossss

1 org yang baik hati komen:

  1. ala..taknak share gambar ke..? sekeping dua pun jadik la..
    :)

    ReplyDelete