Thursday, July 5, 2012

Dejavu Di Kinabalu tak logik tapi tetap di minati ramai

hi semua... korang tengok tak drama Dejavu Di Kinabalu? Drama TV3 yang buat ain tak sabar untuk tengok hari2... sungguh teruja tengok drama ni even En Fendy Ahmad & satu lagi kawan kata drama ni tak logik... yer lah kan jantung yang di transplant tp macam seolah2 hati yang di transplant... ehhh... tul ke ape ain tulis nie?? lantak lah... hihihi

yang penting cerita ni mmg terbaek... lagu pun best... jom la layan lagu nie ya... ain nak balik rumah dah nie... nak bersiap2 ke movie day out bersama artis filem 8 Jam... sape lagi kan kalau bukan MIG :)



1 org yang baik hati komen:

  1. Biasalah crita melayu nih..asben ros pun kkdg kata xlogik..hahhaah

    ReplyDelete