Friday, June 29, 2012

Mr Bean buka cawangan pertama di The Curve, Malaysia

Hi semua.... Hari ahad yang lepas ain telah ke pembukaan rasmi Mr Bean di Malaysia dan bertempat di The Curve... Kepada penggemar soya boleh lah mencuba.

Pada pendapat ain soya nya memang sangat freshhh.... sedap giler.... Kami semua di beri kesempatan untuk merasa setiap produk yang ada.... sampai penuh perut :)

Ada air soya, pancake soya, ice blended strawberry soya, ice cream soya dan lain-lain lagi... ain paling suka air soya.... sedappp sangat.... 

jom layan gambar2 ain ni okey....

Sebelum terlupa terima kasih kepada saudara BROFRAMESTONE kerana sudi meng invite ain ke event ini...


antara value set yang ada



menu

menu2 yang ada 


proses membuat pancake... ni pancake cheese kalau tak silap...






di sudahi dengan proses terakhir iaitu lmbg bean... comel jek



tu dia broframestone... :)

ain dengan soya coklat... ni ain beli untuk dapat masuk lucky draw... tp malangnya tak lucky

antara yang terlibat untuk pembukaan Mr Bean ni...

1 org yang baik hati komen:

  1. bestnye....
    meriah je nampaknya tu..
    nanti ingat nak try la..
    :D

    ReplyDelete