Friday, June 29, 2012

Mee Ketam memang terbaik

hurm... semalam ain ade update pasal mee ketam kan? ada yang tertanya2 ade ke mee ketam? adoi... kan ain dah tempek kan gambar tu.... 

serius mee ketam memang wujud.... dan untuk pengetahuan korang bukan mee ketam jek... siap dengan mee udang galah pun ade....

jom layan gmbr ni dulu k...

Mee Kari Ketam 

Mee Kari Udang Galah..

okey.... percaya dah tak? yang mee ketam tu harganya RM8 sahaja... murah kan? tp untuk Mee Udang Galah tu harganya bergantung kepada berat Udang Galah tersebut... contoh gmbr kat atas ni... Berharga RM13 udang tu... Mee tu dia charge RM4 kot... kalau tak silap lah....

Ok... lokasi mee ketam nie ialah di Seksyen 7, Shah Alam...

Direction yang di beri oleh Blogger YY mcm nie.... mesti jumpa punye.... ain memang sangat terpengaruh dengan YY... :)

kalau korang sampai kat jakel ICity tu... Korang terus lagi sampai jumpa Petronas belah kanan, dan kat traffic light a.k.a lampu isyarat tu korang buat Uturn... Pas Uturn tu terus amik kiri, naik atas bukit... pas tu korang pandang belah kiri tau... nnti mesti nmpk kedai tu... signboard dia kaler hijau tulis "MEE KETAM"...

cari tau jangan tak cari... :)

4 org yang baik hati komen:

  1. Hhahahha, akhirnya ain dapat makan Mee Ketam... x sesat kan.

    ReplyDelete
  2. sedapnya..nk kne p try ni..huhuhuuhu....

    ReplyDelete
  3. klu mahai tp sedap xpe..berbaloi..jgn xsedap..hehe...

    ReplyDelete