Monday, March 26, 2012

Menang tiket TEATER 'GERIMIS MENGUNDANG' dari Media Hiburan

Syukur Alhamdulillah ain menang tiket TEATER 'GERIMIS MENGUNDANG'.... kalau nak beli sendiri mmg tak kot... Huhu....mungkin ain jarang tgk teater... kalau nk tgk yang ni kiranya teater yg kedua lah ain tgk... agak ketinggalan yer dak??  huhuhu

ape pun yg first teater ain tgk ialah The Secret Life of Nora... kalau tak silap la tajuk nie.... itu pun tajaan sepenuhnya dari Mimi & Husband... terima kasih yer mimi & din.... 

K bercerita pasal teater nieh... td memula Bad update status kate dia dpt tiket tu... masa tu ain mcm rasa tak der harapan jek... hihi... ye lah kan... senyap jer tepon ain ni kan... yer lah... ain sedar ain tak sehebat mn dalam bercontest2 nie... dan ain hanya terlibat dlm on9 contest jer... lom lg terlibat dlm 0ff line contest... sebab2 nya?

1) modal

2) tak der masa nk p cari contest2 baru

3) slogan yg suam2 kuku... 

tu jer kot... hahaha...

Tetiba henpon berbunyik... no yg naik 03-5******.... dan tak syak lagi wawan media hiburan call ain ckp ain menang... syukur sgt.... 

BTW, korang2 rajin2 la p kat FB MEDIA HIBURAN... mn tau leh menang sesuatu dr diorg... rajin jgk diorg wat contest... tp tiket2 lah... tak der lah nk dpt I-Pad bagai...

nak tgk poster teater nie...


2 org yang baik hati komen: