Wednesday, February 22, 2012

PRATONTON ADNAN SEMPIT 2 - MIG ONLINE

syukur Alhamdulillah menang tiket Adnan Sempit 2 dr MIG ONLINE... ni merupakan kali kedua ain tgk Adnan Sempit... yg pertama ain menang contest kat SHURAH... nak tau lebih tgk kat en3 SINI...

Serius cakap walau tgk citer nie kali kedua... ain masih lagi ketawa terbelahak2.... giler tak ketawa.... lawak tak hengat punye... dan di sebabkan itu ain kasi 4.8 bintang dr 5... sebabnya mmg enjoy... sikit tak rase bosan... watak nadia n sam sgt best.... wawa n bobby pun best.... dan ismad harus la best jugak... sedap ooo die nyanyi... dan part lagi best layanan artist kepada peminat dan juga MIG ONLINE kepada peminatnya... dan jugak Mejar David Teo... tak pernah lg hampa pegi pra tonton yang di anjurkan MIG ONLINE...

dan harus la kamu2 sume p tgk... rugi la tak tengok.... berbaloi2... n meh kite kasi gegar panggung... :)











p/s :
dan kali nie p tgk mmg sgt bermakna lah... sbb ade sam... serius ain sgt kagum dgn sam... layanan die kepada semua peminat mmg sgt superb... part paling best.... die ingat bile die jumpa kite :).... senyum smpai tinge... sonok sgt2....

tak lupe jgn yana... pun same jer mcm sam... mmg marvelous la uolls.... its heart... :)

5 org yang baik hati komen:

  1. arghh.. jelesnye.. nk jgk gmbr ngn yana.. hehe :)

    ReplyDelete
  2. wowweeeeee...bestnyee..dpt bergambar ngan artis..hehhe..best x cite adnan sempit 2 nieh?..;)

    ReplyDelete
  3. falsya & diah.... serius ckp citer ni mmg best... mmg patutu korang p tgk... mmg gelak tak habis2 kot... dah tgk dua kali pun stil ketawa terbelahak2...

    ReplyDelete