Wednesday, February 1, 2012

MALAM GALA FILEM AZURA 2012

terpilih untuk join Malam Gala Filem Azura 2012 di GSC One Utama pada 30/1/2012 isnin ari tu... lambat sket hapdet... sebab? sentap aku hari tu... menci...

hurmm...

sentap...





sentapan...




buat rasa menyampah.... menci.... geram...


.


.



.



.



korang mesti tertanya2 kenapa kan? sbb seat yang ain dpt tu boleh plak ade org duduk... dan di dapati diorg pun miliki tiket yg sama... dah keras2 diorg nk duk situ jgk.... dan ade dua org member kitorg siap bali lagi tau... malukan... dah duduk... aleh2.... org kate tu tmpt diorg.... hish.... MIG Online jgk bagus... arrange semuanya sgt teratur.... tak der istilah tiket dah double2 plak.... dan ceritanya sgt2 la slow.... buat husband ngantok.... puas jgk la nk jaga bagi husband tak tdo... kang ade plak satu panggung dgr enjin motorbot....


p/s : org yg duk tmpt kami dan seat dia sama dgn kami adelah.... family retis.... ishhh...ADE AKU KESAH??

4 org yang baik hati komen:

  1. sape yg balik tu...?i ker...?hahahaha....takpe la...takde rezeki nk tgk... :)

    ReplyDelete
  2. tak per awk... citer tu kan mcm hampeh... jln cerita yg langsung tak menarik.

    ReplyDelete