Tuesday, October 4, 2011

WHITE ROOM PHOTOGRAPHY SESSION & EDITING hanya RM85...

Wahhh.....bestnya...terkezut td baca kat fb....murah giler kot....actually harga dia RM550 tau...pas diskaun tggl RM85 jer....

Punye lah excited terus call husband....husband ckp next mth kalau der lagi leh la sbb dis month saye dah beli BB....aduhh....BB ni punye pasal dah tak buleh amik gmbr...

Yang sebenar2nya....kami kawin on 16/7 before kite sume puasa ari tuh...tp till now tak der lagi gmbr yg proper lah...nk wat kenang kenangan kan...kang esok2 dah tua tak der lak gmbr....HAHHAHA....kami masih mude k....baru 29 kot.... Sewit 29... perghhh perasan giler....

by the way sape yang minat leh takan link kat bwh nie k....setakat yg ain tgk gmbr yg they all amik superb...cantik x hengat....

http://www.ilovediscounts.my/kuala-lumpur/the-photolicious/the-photolicious-white-room-photography-session-editing/

ce tekan...ce tekan....

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment