Wednesday, October 5, 2011

What's Ur Number??

Morning sume.....Assalammualaikum pada semua yg beragama islam....

Dah baca dah tajuk kat atas tue?? sebenarnya saya dpt 2 tiket wayang free dr Red Fm....Tapi ni Premier Screening....hihihi...

Pegi dengan Sape??? Of coz la p dgn husband tercinta.....

Ni lah husband saye....asyik ckp pasal die tp tak penah tunjuk sape dia kan....comel n cute kan husbend saya nie....

dahhh.....dahhhh.....




kita sambg balik pasal wayang tuh k.....

Venue : GSC Mid Valley
Time : 8.00pm - 9.00pm collect tixx
9.00pm movie starts

Tapi start lmbt sket kot....tapi tak kisah lah yg penting hepie....

Cerita nie berkisah ttg :-
Anna Faris is Ally Darling, who after reading a magazine article that leads her to believe she's going to be forever alone, begins a wild search for the best "ex" of her life. Ally's hunky new neighbor Colin (Chris Evans) helps her track down her exes, in exchange for Ally helping Colin avoid his.

Director: 

Mark Mylod

Writers: 

Gabrielle Allan (screenplay)Jennifer Crittenden(screenplay)and 1 more credit »


tp ape pun korang try p tgk k...kalau saya lah....saya kasi 4 stars out of 10 stars....saya siap terlelap jap....mgkn jugak cerita nie comedy n romantic....so tak happening sgt kot....

OPSSSS......citer ni 18SX tau....


Meh tgk due gmbr yg tak seberape nie...huhuhu...


muke penat tp penuh excited.....hahaha.....tak smpat balik umah pun...terus p Mid Valley....

Ni lah tixx nyer....actually dia free seating....senang ar...tp kalau masuk lmbt dpt tmpt tak best....jadi kami pun duk la tercegat depan entrance tuh....


ape pun korg p tgk eh...mn nak tau korang suke plak kan....tp wayang nie kuar 13 october tau...so TUNGGUUUUUUUUUUUUUUUUU.....

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment