Tuesday, October 4, 2011

Tudung hanya sekadar fesyen atau ??

Hurmm...rasanya skrg ni hampir kebanyakkan yg bertudung nie sebab fesyen....  


Moh kiter layan gambar2 dulu k....



semua org kenal fida kan...aduh saya minat giler kot....tp ape pun yg leh beri penjelasan cuma dia jer...


Yang nie pulak style apa tak tau.... pakai tudung tapi pakai legging...selesa sgt ke pakai menatang tuh? adooiiii.... tp tu lah kan bukan senang nk jadi perempuan walau hakikatnya senang nk jadi pompuan....


gmbr nie pada anugerah skrin 2010...wahhh....giler kentang dowhhh pompuan nie...dah la seksi nk mati....pas tu bra pun tak pakai...ape dia ingat ni kat obersea ke hape? ishhh...ishhh....penin pale den tgk gmbr nie..... baca ar kat bwh nie...blh tau lbh lanjut....


Terbaru, insiden di Anugerah Skrin 2010 (ASK2010) apabila seorang gadis kecil molek naik ke pentas sebagai penerima trofi untuk drama Datang Bulan yang menang Videografi Terbaik. Pakaiannya yang sangat singkat dan mendedahkan dada itu bukan saja menjadi bahan jenaka penyampai anugerah, Erra Fazira dan Datuk Aziz Sattar, malah mendapat sorakan penonton yang memenuhi Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC).


Malah, gambarnya dari pelbagai sudut disebarkan di Internet dan turut mendapat perhatian dan teguran Menteri Penerangan, Pelancongan dan Kebudayaan, Datuk Seri Dr Rais Yatim. Bagaimana agaknya perasaan gadis itu dan juga keluarganya apabila menerima semua ini? Mungkin juga ibu bapa sekarang tidak kisah kerana melihatnya sebagai perkara biasa. Sebabnya, memang begitulah pakaian kebanyakan anak-anak muda kita. Difahamkan, gadis itu baru tamat belajar di pusat pengajian tinggi dan kini bertugas di syarikat produksi World Evolution Brain (M) Sdn Bhd. Pengarah Urusannya, Jurey Latiff Rosli tidak dapat hadir pada malam itu kerana berada di Bangkok, Thailand untuk menyiapkan proses akhir filem Libas.

Jurey menghantar kakitangannya itu sebagai wakil jika karyanya menang dan sempat berpesan supaya pakai baju cantik-cantik. Ternyata pakaian yang dipilihnya tidak sesuai untuk menghadiri majlis anugerah prestij seperti ASK yang disiarkan secara langsung dan turut dihadiri orang kenamaan. Ia dilihat lebih sesuai menghadiri majlis sosial di kelab malam.

Difahamkan, dia sudah dipecat selepas insiden itu kerana majikan rasa malu mempunyai pekerja sepertinya kerana dia hadir ke majlis itu sebagai wakil syarikat. - Harian Metro





Ape pun tepuk dada tanya selera....nk kata org sgt pun takut...ye lah saya pun 


pompuan kan...harap2 jauh la dr semua nie kan....

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment