Thursday, October 6, 2011

the three musketeers 2011

hi sume....

hari nie sekali lagi saya nk p tgk wayang free....ntah la kenape akhir2 ni mcm senang la pulak dpt tiket free...rezeki yer tak...tak kan la ain n hubby nak tolak...ye dak???

Org laen nk tgk wayang kena kuar wit....nak beli pop corn ag...beli air ag....


aduhhhh!!!


sume nk kena byr...lagi plak kat KL nie kan...duit...duit....duit....MENCI TAU....


ni la citer yg malam karang kami akan p tgk...dan kami p tgk dgn adik saye n husband dia n my anak buah yg cute lg comey.... actually saya dpt dua....husband dapat dua....then kiranya adik n adik ipar kami punye jemputan khas lah....share2 lah kan nikmat tiket free nih......

LAYANNNNN.............


haaa....nie la citernya...dlm format 3D....sedikit fenin lah sat lagi tgk citer nie...tp pree punye pasal sebat jer lah.....


Esok pagi saya wat entry pasal movie nie eh....n akan upload gmbr tuk tatapan korang sume....







BTW.....wei korang tak nk tiket pree ke??? Ce cari...ce cari....mesti ade punye cara tuk dpt tiket pree....

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment