Thursday, October 6, 2011

bosan...

hi sume....

ain bosan giler keje kat sini...sgt2 bosan....tak tau mcm ner nk gmbrkan kebosanan ini....

kalau leh nk pegang card board mcm ni tunjuk kat boss....biar boss tau tahap bosan ain nih...


hari2 mcm nie lah keadaan ain...huhuhu...sgt sedih ok...jadi tak efektif keje sini....





benci keje kat sini....byk sebab kenapa ain benci...



asyik2 masuk facebook...facebook la smpai lebam kat opis nih....


abis makan pun smbg facebook lagi.....adoiiii....

ape ni....tak der keje lain ker???




tak cukup on9 kat pc....hp pun jadi mangsa aku....



pendek kata...aku harus berhenti dari sini....cari keje yg lagi baik...bukan p keje setakat duk jer...


p/s : sape2 ade info keje kosong kat ner2 tlg kasi tau eh....lama2 saya jadi stress kat sini...


0 org yang baik hati komen:

Post a Comment