Thursday, October 27, 2011

blog about an adventure you would like to go on with your pet!

first sekali you alls kena tau ain nyer pet mesti lah kucing....hihihi...meow...meow....so cute kan...

Kalau lah ain boleh bawak kucing ain p naik genting...mesti seronok kan...

Hihihi...harap sgt leh naik roller coster dgn kucing ain....kami lalui cabaran naik roller coster tu sama2....hihihi...actually ain pun tak penah naik roller coster kat genting....so mesti ianya akan jadi pengalaman yang cukup berharga dan bermakna...


comel kan kucing ain nie?? 


dgr mcm karut eh?? 

ahhh.... ni impian ain jer...walau ianya tak kan jadi kenyataan tp at least ain ade impian..

idup in tak kan bermakna tanpa mimpi kan... so ape lagi tul tak?? mimpi ar slagi boleh....hihihi....chilll....




0 org yang baik hati komen:

Post a Comment