Thursday, December 30, 2010

30/12/2010 sebelum tirai 2010 berlabuh

macam2 jadi kat aku dlm tahun nie...terlalu byk dugaan smpai rasa mcm nk gile jugak lah...

mula2 keje kat TJ Chin & Co as conveyancing clerk....mula2 semuanya berjalan lancar...walaupun keje aku byk nk mampus...ntah mcm ner satu hari ada satu client dtg opis so aku lah yg kena attend sbb umah yg dia beli tu under project yang aku handle...siap p tgk cermin la aku nie ha...betulkan ape yg patut...pas tu ada la dak opis aku ni cine pompuan leh plak sound kat aku...tak pyh tgk cermin...mmg tak cantik pun...hmm aku pun kecik la ati sket kan bila dia ckp macam tu...ingat dia cantik sangat hape? kurus mcm lidi tu...mungkin la dia kan sempurna aku nie sumbing plak...so pas dh attend client tu aku pun borak2 la dgn satu dak nie...konon baik la kot dgn aku rupanya dia mcm lalang kot...tak pe lah kes dak lalang ni ain tak kisah sgt...kalau tak suke aku pun tak suke ngko jgk...bleh blah...pas tu esoknya ada la dak lain kat opis ni konon nya cute gila babi kot...perli2 la aku ni ha...ntah ape hal ntah....kejadian nie berlarutan smpai 2-3 hari tapi aku diam jer...tak melawan...tak menjawab...smpai satu tahap di mana hati aku jd panas...aku pun ckp la kat dak yg kononnya cute gile babi tu korang leh tolong senyap tak...memekak ar tiap2 hari ckp yg ko tu cute gile babi....aku tau la ko cute...ko tak perlu nk ulang lbh 20 kali dlm masa 8jam keje...menci aku dgr...pas tu plak sound aku ckp...yg ko terasa ape sal? aku tak kata ko pun...huh padahal mmg tu tujuan dia...perangai dak ni mmg mcm haram jadah skit...kat opis tu dgn semua org pun dia gaduh...

nanti la ain smbung lagi...sakit hati memikirkan dak gile nie...n nama dak tu SALLY YUSOF...name sebenar noridahwati ape ntah...

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment