Friday, March 21, 2014

Pigeon Peristaltic Plus Nursing Bottle - TERBAIK

Ain pernah buat entry sebelum ni yang mana zara reject mcm2 botol susu. Puas ain cuba macam2. Nasib la kan dapat anak yang memilih botol susu. Anak buah ain x de pun pilih botol. Boleh je dia isap botol fiffy. Anak ain? Memang tak la.

So bermula la pencarian ain. Asyik beli je tapi zara x nak. So ain amik keputusan guna pakcik google before beli. Tetiba jumpa satu blog ni. Dia pun mempunyai masalah yang sama yang mana anak diapun dok reject botol susu.

So taraaa.... nak share dengan korang satu2 n the only one botol susu yang zara boleh terima...

Sumber pakcik google

Sumber pakcik google



So pada parents out there yang mana hadapi masalah yang sama boleh la try botol ni. For sure akan ade keajaiban. zara dapat je botol ni terus isap... Alhamdulillah.

Selesai satu masalah yang mana agak sukar kan kalau kita nak antar anak ke babysitter bila anak tak nak isap botol susu. walaupun harga botol ni agak mahal jugak tapi tak per. apa saje untuk anak kan.

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment