Friday, August 2, 2013

Sambut Lebaran dengan iPhone 5 hanya RM88

Hi korang.
Raya kan tak lama lagi je. Ain memang sangat2 teruja untuk sambut hari lebaran bersama my daughter. Persiapan tahun ni harus lah lebih kepada my daughter. setiap kali keluar cari barang raya mmg cari barang baby jer. huhu. excited kot.
dah2 nak citer kat korang ni. mesti ade di antara korang yang sgt2 sibuk mencari smartphone baru nak bawak balik kg kan. kan. Kalau korang nak tau Celcom ade buat plan mampu milik untuk korang miliki iPhone 5 untuk raya tahun ni. dengan hanya RM88/sebulan korang mampu miliki iPhone5 (Kontrak 24 Bulan). Murah Giler kan? kan?



Korang boleh dapatkan iPhone 5 dengan harga RM1, 488 (RRP: RM2, 199) bersama Pakej Celcom First Data mPro Plus hanya RM88/sebulan. Nampak,x korang jimat banyak kat situ? boleh pakai smartphone baru raya nie. Korang boleh dapatkan iPhone 5 nie khas dengan rangkaian terpantas dari 11 Julai -15 September 2013.






• Rendah yuran komitmen bulanan sebanyak hanya RM88/sebulan
• Harga istimewa pada iPhone 5 pada hanya RM1, 488


• jumlah data 5GB bulanan


• PERCUMA 60 minit & 60 SMS (penggunaan tambahan: 15 sen / min / SMS)




Korang boleh mula sambutan Raya dengan smartphone baru yang menarik.

• Boleh abadikan gambar bersama yang tersayang dalam tipon baru 


• Dapat berhubung dengan orang yang korang sayangi sama ada di bandar atau kembali di kampung halaman korang.

• Semua dengan liputan yang paling luas dalam rangkaian terpantas.






Jangan lepaskan tawaran istimewa ini. Lawati mana-mana Blue Cube atau Celcom Xclusive untuk menikmati keistimewaan ini hari ini.


Tak pun korang KLIK SINI untuk tau lbh lanjut.

Ok lah korang. Ain nak p Blue Cube sat.

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment