Friday, April 5, 2013

Sinopsis Drama Cinta Jangan Pergi


Sinopsis Drama Cinta Jangan Pergi

Cinta Jangan Pergi berkisar perjanjian manis dua kekasih sehidup semati namun siapa sangka dalam sekelip mata, takdir bakal merubah segalanya. Lea Soraya dan Kalil, dua insan yang tidak pernah bertemu mula menjalinkan cinta sejak bertembung dalam perjaanan ke Paris. Takdir bagaikan sengaja terus menemukan mereka apabila sekali lagi mereka ke destinasi dan mempunyai tujuan yang sama untuk menjelajah ke seluruh Eropah seorang diri.

Tetapi Lea akhirnya membenarkan Kalil menjelajah bersama-samanya dan sejak itulah bibit-bibit cinta mula terbit di hati dan mereka mula mengikat janji. Namun siapa sangka, dalam sekelip mata segala yang dirancang berubah tanpa diduga. Dua hati yang bersumpah setia terpisah apabila satu insiden tidak diingini menimpa Kalil. Apakah kesudahan janji cinta di antara Lea Soraya dan Kalil?

Turut dijayakan pelakon seperti Nadiya Nisaa, Bil Azali, Josiah Hogan, Ramona Zamzam dan Kartina Ayob, Cinta Jangan Pergi bakal menemui penonton pada setiap Sabtu dan Ahad, jam 8.30 malam bermula 6 April 2013.

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment