Wednesday, April 3, 2013

Party WeChat 2013 @ Neverland KLWeChat, bagi pengguna smartphone ini adalah aplikasi terbaru yang diberi nama WeChat. Ia adalah PERCUMA jadi download jika anda mahu berhubung dengan yang tersayang setiap masa, dengan hanya perlukan DATA. 


WeChat - The New Way To Connect
Dengan WeChat ada khidmat Pesanan Suara , Video Call , Photo dan Text Message. Siap boleh buat Group Chat Lagi. WeChat boleh digunakan oleh iOS , Android , Windows Phone, Symbian dan Blackberry. Boleh Login dengan guna akaun Facebook atau menggunakan nombor telefon anda.

WeChat telah bermula dari Negara China pada January 2011 . Sekarang ia sudah berkembang di Malaysia dan makin ramai yang menggunakan aplikasi WeChat ini, hampir 300juta pengguna pada January 2013.Party tersebut diadakan di Neverland KL turut dihadiri oleh ramai pengguna WeChat dan Bloggers.

Sebelum party bermula Vice President , Tencent International Business Mr Poshu Yeung turut memberikan ucapan.

WeChat memperkenalkan Duta WeChat Malaysia iaitu Shaheizy Sam dan Lisa Surihani.
Bukan setakat memperkenalkan Duta Malaysia WeChat , malah ada juga persembahan dari artis seperti Vivian Chua , Henley Hii dan Awi Rafael.


Awi Rafael


cupcake yg comel


Sebelum berakhir party


Pendapat  penulis: 

bg penulis kelebihan wechat adalah dari segi penggunaan kepada semua model handphone, application percuma serta mudah digunakan dlm apa jua keadaan. yg menarik tentang apps nie ia tidak membeza-bezakan model hp anda.
so cepat2 download n gunakannye.2 org yang baik hati komen:

  1. tadi baca kt blog ciklily.. nmpk mcm hubby kak ain.. terus terjah blog kak ain lak.. :) hwahh best nye..

    ReplyDelete