Monday, January 28, 2013

Salah nombor katanya

salam sume... pagi2 ni hati ain dah sakit yang amat sangat..... tadi p breakfast dengan husband ain tak bwk henpon sbb pakai seluar yang tak der poket dan makan kat kedai bawah rumah je kan....

So balik2 jer nmpk ada satu miss call... dan no tu lah yang keep on call no ain tanpa bersebab.... smpai ain mintak husband call no tu.....org yang angkat tu kate rumah tu rumah arwah ape ntah kat sendayan... setahu ain lah ain tak pernah kenal org kat sendayan tu... malahan sendayan pun ain tak pernah sampai....

So td ain call balik no tu... satu perempuan muda angkat... ain tanya sapa eh call no sy.... dia kate salah no kot... so ain yang tak angin pun jadi angin.... ain ckp la kalau salah no tak kan sampai berkali2? hari lain2? pas tu pompuan tu kata "eh jangan la marah".... dia kata mana ada orang guna tepon... pas tu ain cakap "OHHH MAKNANYA RUMAH AWK TU ADA HANTU LAH YA".... dia pun jawab...." HAAH LA TU"

HAISH HATI MMG SAKIT TAK INGAT PUNYA.... GERAM LAH ORG SUKA MAIN TEPON NIH.... AIN CAKAP KAT DIA... KALAU NAK MAIN SANGAT NO TEPON P CARI NO LAIN...

2 org yang baik hati komen:

  1. ish mcm2... ros mmg xpnah layan no.lain dr senarai nih.. tkut jd angin xpepasal..huhuhu...

    ReplyDelete