Wednesday, January 16, 2013

Finally 5 Bulan dah

Akhirnya hari ni genap 5 bulan ain pregnant.... dan semalam p la scan nak tgk baby mcm mana..... doktor kate semuanya baik... perkembangan baby seiring dengan usia kandungan... sounds good kan.... dan part paling best kot bila nengok baby isap jari.... hurm.... tak tergambar rasa seronoknya mcm mana... tu baru scan biasa belum 4D lagi... huhuhu

Mengikut kata doktor next month dah boleh tahu jantina baby... even semalam doktor dah cakap tapi untuk confirm betul2 next month lah.... ain tak kesah pun gurl ke boy yang penting baby ain sihat, dan sempurna.....

Semalam masa scan dah nampak muke baby, tulang belakang baby, kaki, tangan baby.... degupan jantung pun sangat okey menurut kata doktor lah....

Okeylah... tu jer nak share dengan korang.... take care....

3 org yang baik hati komen:

  1. bestnya time scan tu.. take care yer..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..terjawab segala semua doa2 ain n hubby..take care okayh mak yong...;)

    ReplyDelete