Saturday, December 15, 2012

Celcom telah melancarkan Iphone 5. Dapatkan plan terbaik dari Celcom

Hai peminat Apple, terutama iphone. Korang tahu tak yang iphone 5 telah pun di lancarkan pada 14.12.12 jam 12.00 Malam depan Blue Cube , Sunway Piramid.
Haaa, korang nak tahu orang pertama yang beratur dari pukul bape?? Untuk makluman korang, dari pukul 5.30ptg tau. Punya lah gigih dan semangat duk beratur lebih kurang 7 jam tuk dapatkan yang pertama iphone 5 .

Kenapa diorang nie semangat beratur, sebab Celcom bagi plan terbaik untuk pengguna iphone 5 dengan pakej Celcom. Kira kalau beratur dari petang pun memang tak sia – sia lah. The best part, orang pertama yang beratur Celcom dengan murah hati memberi pembeli pertama dengan harga RM 5 sahaja iphone 5. Fuhhh !!! x sia – sia tau beratur dari petang.

Dengan Celcom First korang akan mendapat faedah dan kelebihan sepenuhnya seperti :

  • Penjimatan TERBANYAK hingga  RM1,921.00
  • Jumlah data TERTINGGI sehingga 6.2GB sebulan
  • Penggunaan PUKAL sehingga 1,500 minit/SMS/MMS
  • PERCUMA 1GB penggunaan Celcom First WiFi

Dapatkan iPhone 5 dan nikmati jumlah penjimatan sehingga RM1,921, harga iPhone 5 yang ditawarkan paling rendah iaitu dari RM278 selepas penjimatan dan rebat sehingga RM1,210 sebulan. Hanya pilih pelan Celcom First yang sesuai untuk korang :

So, bayaran yang korang perlu bayar untuk dapatkan iphone 5 sangat berpatutan ::

· iPhone 5 16GB: RM2,038 
· iPhone 5 32GB: RM2,338 
· iPhone 5 64GB: RM2,638 
  

Nampaaak, murah kan. Cecepat lah pi terjah mana – mana Celcom Cube dan dapatkan korang punya iphone 5. 

Kenapa korang perlu berdaftar dengan Celcom? 
  • Melangkah bersama talian terhebat di Malaysia
  • Liputan terluas dengan Celcom merangkumi seluruh Malaysia, dalam atau luar bangunan dan dalam perjalanan. Kira mana – mana pelusuk pun boleh.
  • Celcom sentiasa menyediakan sambungan yang stabil untuk melayari web dan menonton online.


Iphone 5 adalah perkara terhebat dalam sejarah iPhone dengan ciri-ciri berikut: 


  • Dikuasakan sistem operasi terkini iOS 6 dan A6 chip untuk prestasi dan grafik maksimum
  • Ketahanan bateri yang lebih lama
  • Saiz paparan 4" Retina untuk paparan yang lebih selesa
  • Kamera dengan 8MP bersama korang di mana jua. 
  • Pilihan dari 16GB, 32GB atau 64GB
  • Aplikasi Siri terbina untuk pembantu peribadi pada telefon korang


Cecepat terjah memana Celcom Cuba yang berhampiran.
Detail ada kat sini :: www.celcom.com.my

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment