Saturday, October 6, 2012

Dunia sekarang dah berbeza....

korang setuju tak dengan ain?? kenapa ain kate mcm tu? jom kite lihat d bawah

Yang Pertama
Perihal dalaman contohnya datang bulan... dengan secara terbukanya boleh di tulis kat FACEBOOK tanpa rasa segan silu.... haishhh... period pun nak citer kat org eh? Orang lain semua kena tau eh kite period?

Yang Kedua
Upload gambar sedang period pain.... adushhhh..... tak cukup dengan bagi tau semua orang yang kite period... masukkan gambar lagi...


hurm tu je lah buat masa nih... ain ada menda harus di buat...

InsyaAllah ain akan share dengan korang satu hari nanti... doakan yang terbaik untuk ain yek

1 org yang baik hati komen:

  1. Mesti nak tunjuk kat boss dia yang dia mc sebab period pain. Kalau boleh spender berdarah tue pun nak amik gambar tunjuk pa....

    ReplyDelete