Wednesday, September 26, 2012

Data Plan untuk Note 10.1

okey seperti yang korang tau.... ain baru jer beli Note 10.1... tapi tak kan lah beli note tanpa plan data kan? baik tak pyh pakai benda canggih2 ni kan? kalau cuma harap pada wifi semata2.... tu pendapat ain lah... mayb ade sesetengah dari kite mmg tak kesah utk cari wifi untuk online... tapi tidak pada ain.... ain nak keep on updated.... salah satu sbb ain ni dah terbiasa dengan BLACKBERRY... sikit pun tak tertinggal.... kan... kan....

berbalik pada DATA PLAN... Ain ni dalam masa yang sama mencari data plan yang murah.... dan cukup untuk kegunaan ain.... dan akhir telah men decidekan diri untuk ambil UMOBILE.... Harga data dia RM28 utk 100gb + sms + masa panggilan... dan ikutkan tak cukup tau 100gb nie.... hurm.... setakat ni kelajuan dia mmg sangat dabomb tapi tu lah 100gb? mana cukup?

Korang ada plan data yang lebih murah tak? suggest kat ain buleh.... buat masa ni ain prefer prepaid.... sbb masih dalam mood nak jimat cost.... hihihih

2 org yang baik hati komen:

  1. ain, so far ok pakai galaxy note 10.1? beli under pakej Umobile or asing2??

    ReplyDelete
  2. hi awk... so far mmg so good... ain pakai prepaid jer... tak amik line pun... jimat2

    ReplyDelete