Wednesday, September 5, 2012

Contest Nivea Menang RM500

ain ade update short entry ari tu kate ain menang rm500 kan.... korang ingat tak? ain td baca kat blog Falsya dia tulis entry dia menang RM500 jugak... so ain pun nak gedik2 jugak tulis entry... kikikiki...

Actually ain tak ingat la mcm mana ain tau yang nivea ada buat contest.... BTW, korang kalau nak join jugak klik SINI okey... mana tau ade rezeki korang kan... kan....

gambar yang menang tu yang nie...


actually ni gambar masa first raya as a wife..... so ni la semua adik2 ipar n parents husband saya...

bertuah betul kan badan... sebenarnya masuk suke suki jek... skali menang.... memang luar jangkaan lah.....



3 org yang baik hati komen: