Sunday, September 30, 2012

Celcom Cupcakes Challenge Finale @ Publika, Solaris Dutamas





Seperti sedia maklum, pada 30 August 2012 Celcom Axiata Berhad telah melancarkan "CELCOM CUPCAKE CHALLENGE"..... Bagi pusingan Final ianya di adakan di The Boulevard, Red Zone, Ground Floor, Publika Solaris Dutamas pada hari ini bersamaan 29 September 2012... Dan tentunya ain berpeluang bersama-sama blogger-blogger, pihak media dan juga menganjur peraduan / pertandingan ini iaitu tak lain dan tak bukan "CELCOM AXIATA BERHAD"... Pertandingan / peraduan online yang simple ini adalah untuk menunjukkan rasa cinta, kasih dan sayang kerpada negara kita dan tentunya lah MALAYSIA kan... kan.... Yang mana peserta harus memuat naik kan gambar cupcakes berunsurkan 1Malaysia Theme sempena menyambut 55 tahun negara MERDEKA.... Pertandingan ini di buka kepada semua warganegara MALAYSIA yang mempunyai semangat cintakan negara dan ianya tidak terikat hanya pada pelanggan CELCOM... so bermakna... semua pun layak dan boleh menyertai peraduan ini.....  Peserta hanya perlu memuat naik gambar cupcake yang kreatif ke dalam "Aplikasi Celcom Cupcakes Challenge Facebook App" dan berpeluang untuk menang...

Untuk yang dah terlepas menyertainya boleh teruskan usha FB CELCOM kerana seperti yang kami semua di maklumkan CELCOM akan mengadakan pertandingan seperti ini lagi.... So ape lagi? cepat2 like FB Rasmi Celcom...

Mesti ada diantara korang belum tahu lagi siapa pemenangnya kan..... Mari kita lihat gambar2 di sekitar majlis yang berlangsung semalam....











2nd runner up – Mac Leong



1st runner up – Juneci Siong





1st runner up – Juneci Siong

Pemenang Utama : Vincent Liew

3 Juri yang di pertanggungjawab untuk menilai... Dato’ Fazley ( Juara Master Chef Selebriti ) , Chef Rose Weiss ( Rancangan Selera TV3 ) dan Chef Sherson Lion ( Rancangan 5 Rencah 5 Rasa )

Gelagat para Juri......


Dan... korang mesti nak tau siapa juara yang berjaya bawa balik hadiah yang sangat lumayan tu? kan... kan.... check it out guys...



Pemenang Utama : Vincent Liew

1st runner up – Juneci Siong

2nd runner up – Mac Leong








0 org yang baik hati komen:

Post a Comment